PERSONAL TRAINING

Performance & Health PT kent drie kernwaarden die het DNA vormen van de organisatie. Deze kernwaarden vormen een sterk onderdeel binnen onze handelingen.
Wij geloven dat betrouwbaarheid en transparantie essentiële voorwaarden zijn in de verstandshouding tussen trainer en klant. Dit zorgt voor een open en respectvolle relatie die langdurig stand houdt.
Dit houdt in dat wij waarde hechten aan certificeringen en diploma’s. Om die reden wordt de kennis die wij opgedaan hebben op een correcte manier in de praktijk toegepast.
Deskundigheid wordt bij ons gekenmerkt als vakmanschap dat op een correcte en zorgvuldige manier wordt uitgevoerd. Ook werken wij samen met een professionele sportdiëtist en fysiotherapeut.
Integriteit
Professionaliteit
Deskundigheid
I
II
III
PERSONAL TRAINING
PERSONAL TRAINING
PERSONAL TRAINING
PERSONAL TRAINING
PERSONAL TRAINING
PERSONAL TRAINING
Tarieven
Het is bij mij mogelijk om gebruik te maken van zowel individueel als duo personal training. Ik zal gebruik maken van mijn kennis en inzichten om jouw doelstellingen te realiseren.
Private training studio
VANAF
€52/per sessie
Afvallen? Spieren opbouwen? Fitter worden? Samen kunnen we je doelen bereiken. Met onze trainingsmethode bereik je op korte termijn jouw doelstellingen.
PERSONAL TRAINING OP MAAT
Waarom trainen bij Performance & Health PT?

Certificaties

Met de kennis die ik heb opgedaan uit diverse studies kan ik een toegevoegde waarde zijn bij het behalen van jouw doelstelling en bij het veranderen van jou lifestyle.

Voeding

Naast het trainen is de omgang met voeding ook belangrijk om resultaat te behalen. Om die reden werk ik samen met een voedingdiëtiste zodat je ook het maximale uit je voeding haalt.

Ervaring

Inmiddels ben ik als trainer meer dan 10 jaar actief in het werkveld als personal trainer. Gedurende deze periode heb ik ruim 100 klanten geholpen met het behalen van hun doelen.

Motivatie

Gedurende onze samenwerking zal mijn aanstekelijke enthousiasme, professionele coaching en brede expertise ervoor zorgen dat er een topprestatie geleverd wordt.

Neem contact op
+31 6 41 65 69 57
info@ph-personaltraining.nl
Overtoom 371-W, Amsterdam
Be the best you